Wat een UV Versnelde het Verouderen Kamer is

November 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat een UV Versnelde het Verouderen Kamer is

Definitie


De UV het verouderen testkamer is een soort het materiaal van de precisietest, wordt de UV versnelde het verouderen kamer ook genoemd ultraviolet licht het verouderen testkamer.

 

Het het werk principe van UV het verouderen testkamer

De UV het verouderen testdoos gebruikt hoofdzakelijk fluorescente ultraviolette lampen als lichtbron. Door de ultraviolette straling en de condensatie in natuurlijk zonlicht te simuleren, simuleert het de milieuvoorwaarden zoals ultraviolet, regen, vochtigheid op hoge temperatuur, hoge, condensatie, en duisternis in het natuurlijke klimaat. Diverse materialen worden getest voor prestaties om de kwaliteit van het materiaal te bepalen.

                laatste bedrijfsnieuws over Wat een UV Versnelde het Verouderen Kamer is  0

 

Voordelen van UV het verouderen testkamer


1. Het ontwerp van de UV het verouderen testkamer is volledig gebaseerd op het standpunt van de gebruiker, dat gemakkelijk, veilig en betrouwbaar te werken is.

 

2. De naar omhoog roterende deur belemmert geen gebruikers van het in werking stellen van het materiaal, en de UV het verouderen testkamer neemt slechts een kleine ruimte op.

 

3. Het unieke condensatiesysteem van de UV het verouderen testkamer kan aan de vereisten met gewoon leidingwater voldoen.

 

4. De waterverwarmer is onder de container, heeft het met lange levensuur zonder wordt ondergedompeld in water en is gemakkelijk te handhaven.

 

5. De installatiedikte van het teststuk kan worden aangepast, en de installatie van het teststuk is snel en gemakkelijk.

 

6. Het materiaal heeft gietmachines, die gemakkelijk zich zijn te bewegen. De gietmachines zijn standaardtoebehoren.