Hoe te om een Waterdichte Test te doen wanneer het Water de Bijlage ingaat

November 3, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Waterdichte Test te doen wanneer het Water de Bijlage ingaat

Niet alle waterdichte product kunnen shells volledig worden verzegeld. Zo, hoe zou het waterdichte niveau wordt gedaan voor producten met water in shell moeten testen?

Als productshell de mogelijkheid van watertoegang heeft, moeten wij shell en het interne product voor een waterdichte test scheiden. Toch is het regengebied van twee verschillend. Als het water het product ingaat, kan het het gebruik van het product beïnvloeden. Vooral voor elektronische producten, komen de interne kortsluiting of het defect voor.

 

Wanneer het doen van het waterdichte testen, kunnen de teststeekproeven in geen bepaalde orde worden getest. Het belangrijke ding is of de resultaten van de teststeekproeven het waterdichte testniveau hebben bereikt.

 

Eerst, kunt u het waterdichte testniveau van shell eerst doen. De waterdichte test van shell kan een gelijke testtest zijn, omdat als shell de test van de waterdruppel kan zelfs niet overgaan (ipx1 ipx2), dan men kan slechts zeggen dat het testniveau van de teststeekproef reeds het ongeschikt is is.

                          laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Waterdichte Test te doen wanneer het Water de Bijlage ingaat  0

                         De Kamer van de de Regentest van IPX1 IPX2

 

Ten tweede, moeten wij de interne delen nemen die in contact met de waterbron zijn, en voeren dan een waterdichte test uit. Na de test, moet u de waterdichte prestaties van het product, waarnemen of er water binnen in de delen is, de invloed van de waterdichte test op de teststeekproef controleren, en of er om het even welk defect is.

                          laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Waterdichte Test te doen wanneer het Water de Bijlage ingaat  1

                           De Machine van de de Regentest van IPX3 IPX4

 

Er zijn 16+-types van IPX12-het meetapparaat van de regendaling, één waarvan de shellless IPX12-kamer is van de regentest de structuur van het meetapparaat vrij eenvoudig is en de ipx12-regenmachine geschikter is zich te bewegen. Met andere woorden, kan de ipx12-water het testen machine naar de kant worden verplaatst wanneer niet in gebruik, die de voetafdruk van de het testen machine verminderen, en kan grote producten testen, die meestal in fabrieken, laboratoria, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, en testende instellingen worden gebruikt.