lopende band

Wij zijn zeer strikt met elk aspect van productie

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 0

 

1.Laser snijmachine
Het SUS304-roestvrije staal wordt gesneden in de grootte van de ontworpen vorm, is de laser scherpe snelheid snel, en de insnijding is vlot en vlak.

 

2.Angle buigende Machine
Krommingsradiant en vorm voor de plaat van het grondstoffensus304 roestvrije staal

 

3.Welding
Assembleer de platen van het besnoeiingsstaal in het kader van het materiaal en las en bevestig hen

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 1

 

4.Coating
De elektrostatische deklaag en het baksel op hoge temperatuur voor het algemene kader en de details, al kleur kunnen volgens klantenbehoeften worden aangepast

 

5.Assembly
Installeer het koelingssysteem, verwarmingssysteem, kringssysteem, enz. van het materiaal, en installeer het in strikte overeenstemming met ISO9001

 

6.Inspect
1. Controleer de verschijning van het materiaal
2. Bevestig dat het met de specificaties verenigbaar is
3. Controleer de bedradingsmethode om Ce, RoHS, ISO9001 te ontmoeten

 

7.Calibration
Na 72 uren van het opdragen en derdeinspectie alvorens de fabriek te verlaten

 

OEM / ODM

Vertel ons wat u wenst, u helpt!

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 0

Opstellingsip Laboratorium
Zuid-Korea Standardbank is de dienst en een testende organisatie. Wij ontvingen een onderzoek van Standardbank voor de IP Kamer van de Regentest, en na nauwkeurig het begrip van de aanvankelijke behoeften van de klant, stelden wij het testen materiaal en oplossingen voor de klant voor.

IPX1 X2 voor druppeltest; IPX3 IPX4 voor neveltest; IPX5 IPX6 voor neveltest; IPX7 IPX8 voor onderdompelingstest

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 1

De Test van de metaaldetector
De klant moet de metaaldetector testen. De eis van de klant is dat de kabelgaten van de twee apparaten tegenover zijn, zodat de kabel door de twee apparaten kan overgaan. De metaaldetector is groter en vereist een speciaal steekproefrek.

Wij hebben verzoeken van klanten ontvangen om een studio te ontwerpen die voor verrichting voor het plaatsen van metaaldetectors geschikt en geschikt is.

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 2

Glastest
Nadat wij het verzoek van de Thaise klant ontvingen om het glas te testen, bevestigden wij de inhoud van de test, de grootte van de steekproef, en de grootte van het laboratorium.

De Lib paste de UV het verouderen kamer van de verweringstest en temperatuur en de kamer van de vochtigheidstest voor klanten aan
De Lib heeft aan de behoeften van klanten, op voorwaarde dat klanten met one-stop oplossingen, voldaan en een goede behulpzame verhouding met klanten bereikt.

 

De Lib verstrekt norm en douanetestkamers, Steunoem en ODM, met inbegrip van verschijningsontwerp, softwareoepration. Nadat wij OEM en ODM autorisatie van klanten kregen, zullen wij volgens verzoek produceren.

 

 

 

R & D

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry fabriek productielijn 0

De Lib-de INDUSTRIE heeft professionele R&D-afdeling die constant aan de behoeften van onze klanten antwoordt.

 

Vertel ons over uw vereisten en milieutesttoepassing, kunnen wij oplossingen voor u verstrekken, om een standaardtestkamer te maken of een douanekamer voor u te ontwerpen.

 

 

In de vraag van de klant naar het product, zijn er niet alleen de vraag naar het standaardproduct, maar ook de vraag naar het aangepaste product, evenals de vraag naar het speciale product. Dit vereist onze technici om te herontwerpen, onderzoek, de specifieke behoeften van onze klanten te veroorzaken en te testen.

 

 

 

Contacteer ons nu, help u!