Xi'An LIB Environmental Simulation Industry

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: De Lib
Aantal werknemers: 10~100
Jaarlijkse omzet: 2 Million-5 Million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
E-mail: serena@lib-industry.com
Inleiding

China Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Bedrijfsprofiel 0

 

Xi de Milieu de Simulatieindustrie van de Lib vervaardigt en verkoopt milieutestkamers sinds 2009, met inbegrip van ontwerp, het manufacuring, evenals verkoop en de dienst rond de wereld.

 

De uitvoerige producten van de Lib omvatten temperatuur en klimaatkamers, de kamers van de corrosietest, stof en waterip testmateriaal, die kamer en speciale testkamers doorstaan om de toepassing van de klant te passen. De standaard en aangepaste modellen laten u grootte, configuratie en prestaties verkiezen om vele soorten milieubeproevingsomstandigheden aan te passen. Alle de Lib-producten hebben Ce en ROHS-certificatie, evenals andere nationale certificatie overgegaan.

 

China Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Bedrijfsprofiel 1

De Lib-de de Industrieconcentraten bij het verstrekken van de Kant en klare oplossing voor het milieu testen, die onderzoeken, ontwerpen, het produceren, het opdragen, levering, installeren en opleidend, verleen de gehele producten en de dienst volgens de eisen van de klant. Vertel ons wat u wenst, u helpt.

 

Betreffende verkoop, staan de directe verkoop van de Lib en de vestigings lokale agenten rond de wereld klanten toe om de Lib-testkamers meer gemakshalve te kopen. Tegen 2019, heeft onze markt aan 53 landen rond de wereld uitgespreid, en de markt blijft zich uitbreiden. De lokale agenten en de de dienstcentra maken het voor klanten gemakkelijker om de diensten te kopen en te krijgen.

 

 

Geschiedenis

2009
Vestigde een bedrijf om productie van testkamers te beginnen en hen te verkopen in de binnenlandse markt terwijl het onderzoeken van en het opvatten van wereldmarkten.

 

2011
Vul het type van testkamer aan en breid productie, aanvankelijk met een volledige lijn van testkamers uit.

 

2013
Bevorderde het materiaal van het product. Bijvoorbeeld, bevorderden wij het materiaal van de zoute nevelkamer aan plastic glasvezel, die tegen het verouderen meer bestand, op hoge temperatuur en met lange levensuur is. In Juni van hetzelfde jaar, breidde de markt zich aan Singapore, het laboratorium van de V.S. en ander industrieel gebied uit.

 

2014
Januari, werd de eerste 36m walk-in kamer ³ ondertekend met de installatie van Siemens in Kazachstan, en het werd met succes voltooid in Maart. In Juni, 50L-werd de Desktop milieukamer ontwikkeld en werd de heetste jaarlijkse verkoop van het bedrijf. In September, werd een de testkamer van het zwaveldioxyde ontwikkeld. En het is enige in China geworden dat kan zijn volledig automatische gecontroleerd, en zijn uitlaatgasapparaat ontmoet volledig de de EU-veiligheidscertificatie. In Oktober, werd de reeks van de Xenonlamp ontwikkeld en werd het hete product van het jaar.

 

2015
De aangepaste kamer voor grote sampels in Koeweit werd geleverd in Januari. In April, werd het van de Bron xenonlamp trekkersysteem bijgewerkt opnieuw om het systeem te controleren. In Mei, voltooide het bedrijf de certificatie van Ce ROHS voor sommige producten. Tegen Augustus, de Lib-werden de producten met succes uitgevoerd naar TUV, Intertek-Element, Intel en andere bekende laboratoria en industriële gebieden.

 

2016
Het de Lib-naverkoopteam werd gevormd om de globale naverkoopdienst te verlenen, en het CSA-techniekteam werd verzocht om meer overeenstemming aan internationaal te maken - erkende productiespecificaties.

 

2018
Het bedrijf heeft investering in productietechnologie en nieuw productontwikkeling verhoogd, zodat de de Lib-testkamer Europese, Amerikaanse en Canadese, Aziatische, Australische en andere normen kan bereiken.

Dienst

China Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Bedrijfsprofiel 0

Garantie
3 jaar Garantie, de Levenslange Opvolgendediensten. Wij hebben een professioneel naverkoopteam, als u om het even welke vragen tijdens verrichting hebt, wij zullen voorzien oplossingen aan u van 24 uren.

 

Hoe te onderhouden
 

1.Quick reactie
Wij hebben eliteteam om onze klanten te onderhouden. Wij verstrekken professionele oplossingen, juist materiaal, en geschikt antwoord aan onze klanten wereldwijd. Wanneer wij vragen en verzoeken krijgen, antwoorden wij binnen 1-3 uren op onze cliënten. Welkom om ons voor meer informatie te contacteren

 

2.One de Oplossing van de eindedienst
De Lib-de de dienstafdeling verstrekt pre-sale direct overleg, na de verkoopdienst van opleiding van installatie en verrichting, fout behandeling, het vervangen van toebehoren, en het sturen van onze ingenieurs naar hun werkplaats. Nu wij wat samenwerkten lokale servicebedrijven overzee hebben om machines en de dienst aan buitenlandse klanten aan te bieden.

 

3.Agents rond de Wereld
Onze agenten en de dienstcentra rond de wereld om de Lib-producten, installatie en de onderhoudsdienst voor klanten te verlenen. Maakt alles is eenvoudig en geschikt.

 

 

Ons Team

China Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Bedrijfsprofiel 0

Brengt de Milieu de Simulatieindustrie van de Xi'anlib relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Marktdepartement., totaal over 100 mensen. Het productontwerp, de productie, de verrichting en het opdragen, worden het testen gedaan door professionele technici.