Halfgeleider het Milieubetrouwbaarheid Testen

November 4, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Halfgeleider het Milieubetrouwbaarheid Testen

De halfgeleiderapparaten zijn zeer gevoelig voor onzuiverheden en stof. Daarom is het zeer noodzakelijk het niveau van onzuiverheden en stof in het ingewikkelde productieproces nauwkeurig om te controleren. De kwaliteit van het eindproduct volstaat voor elk vrij onafhankelijk en interactief productiestadium in de productie, zoals metallisering, spaandermateriaal, verpakking, enz.

wegens de snelle vordering van technologie, nieuwe materialen en nieuwe processen constant worden gebruikt in pas ontwikkelde apparaten, en de markt blijft veeleisende eisen ten aanzien van ontwerptijd naar voren brengen, zodat is het fundamenteel onmogelijk om betrouwbaarheidsontwerp volgens bestaande producten uit te voeren. om bepaalde economische indicatoren te bereiken, worden de halfgeleiderproducten altijd geproduceerd in grote hoeveelheden; en het is onpraktisch om halfgeleiderproducten te herstellen. Daarom is het een zeer noodzakelijke eis ten aanzien van halfgeleiderproducten geworden om het concept betrouwbaarheid in de ontwerpfase toe te voegen en variabelen in het productiestadium te verminderen.


De betrouwbaarheid van halfgeleiderapparaten hangt van assemblage, gebruik, en milieuvoorwaarden af. Beïnvloedend factoren omvat gas, stof, verontreiniging, voltage, huidige dichtheid, temperatuur, vochtigheid, spanning, het vergelden trilling, strenge trilling, druk en elektromagnetisch veldsterkte.

laatste bedrijfsnieuws over Halfgeleider het Milieubetrouwbaarheid Testen  0

 

Halfgeleider het Milieubetrouwbaarheid Testen
Temperatuur en vochtigheids bias cyclustest
Bias het levenstest van de evenwichtstoestand vochtige hitte
Hoogst versnelde het koken test
Houdbaarheidtest op hoge temperatuur
■De test van de temperatuurcyclus
■Macht-op de test van de temperatuurcyclus
■De test van de temperatuurschok
Zoute neveltest
Test van het temperatuur bias beroepsleven
■Hoogst versnelde het levenstest
■Hoogst versnelde het levenstest onpartijdig
■Trilling en bereikfrequentietest