Gebruik van Waterdichte de Testkamer van IPX9K

November 16, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Gebruik van Waterdichte de Testkamer van IPX9K

De producten die aan het waterdichte de testmateriaal van IPX9K beantwoorden worden waarschijnlijk gebruikt onder op hoge temperatuur en hoge druk, die hogere gebruiksscenario's voor het product vereist.

 

De producten die over het algemeen in scenario's worden gebruikt op hoge temperatuur en hoge druk omvatten de lampen van de mijnwerker, autodelen, machtsbatterijen, enz., die bij hoge temperaturen moeten worden gebruikt.

 

Kan de fabrikanten moeten een waterdichte test van IPX9K doen alvorens zij producten produceren, en slechts wanneer zij aan de testnormen voldoen zij worden in massa geproduceerd en worden verkocht.

                 laatste bedrijfsnieuws over Gebruik van Waterdichte de Testkamer van IPX9K  0

Wat de norm van de waterdichte test van IPX9K is


De waterdichte de classificatietest wordt van IPX9k uitgevoerd door de waterstraal boven de standaardtestpijp. Wanneer de waterdichte test op shell wordt uitgevoerd:
De watertemperatuur zou bij ℃ (van 80±5) moeten worden gehouden
De nevelhoek is 0°, 30°, 60°, 90°
IPX9K de waterdichte Testnorm voor grote bijlagen (grootte groter dan of gelijk aan 250mm) zou, de bijlage volgens de bestemming moeten worden geïnstalleerd, en de volledige buitenoppervlakte van de bijlage zal worden bespoten.

 

De Lib verstrekt een standaardipx9k-testmachine, en verleent ook de aangepaste diensten voor speciale producten en steekproeven.

 

Vertel ons wat u wenst, u helpt!

 

De Lib concentreert zich op R&D en de productie van IPX9K-regen en waterdichte testoplossingen, en verheugt zich op elke keer het communiceren met u.