De Lamp van het metaalhalogenide het Verouderen Test

November 4, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Lamp van het metaalhalogenide het Verouderen Test

De Lamp van het metaalhalogenide het Verouderen Test
Het principe van de lamp van het metaalhalogenide is halogeengas zoals jodium of broom in de bol in te spuiten. Onder op hoge temperatuur, reageert de gesublimeerde wolframdraad chemisch met het halogeen, en het gekoelde wolfram zal op de wolframdraad re-hard maken, vormt een evenwichtige cyclus om de wolframdraad overdosbreuk vroeg te verhinderen. Daarom duren de halogeenbollen langer dan gloeiende bollen.

 

De meeste organische samenstellingen van het metaalhalogenide zijn kunstmatige producten. Wegens hun uitstekende prestaties, zoals vlam - vertrager, gemakkelijk op te lossen, en hoge reactiviteit, worden zij wijd gebruikt in vlamvertragers (zoals PBB, PBDE, TBBP- A, PCB, hexabromododecane, tribromophenol, short-chain gechloreerde paraffine), stromen, koelmiddelen, oplosmiddelen, organische chemische grondstoffen, pesticiden, blekende agenten, wolontvetters, Halogen-containing plastieken van enz., vooral die die gas bevatten en het broom, wordt wijd gebruikt in de elektro en elektronische industrieën.

 

De meeste samenstellingen van het metaalhalogenide in de industrie worden gebruikt zijn de organische samenstellingen van het metaalhalogenide, en vele organische halogeensamenstellingen zijn vermeld als chemische producten schadelijk voor mensen en het milieu, en hun gebruik is belemmerd of beperkt, en zij zijn de verontreinigende stoffen de landen zich dat waarop concentreren.

Van de de lampopsporing van het metaalhalogenide de toepassingsgebied


Auto's en hun assistentproducten, 3D plastic delen, chemische producten, elektronische producten, luchtvaartproducten, optoelectronic producten, daken, raamkozijnen en andere delen en geëindigd - producten, enz.

laatste bedrijfsnieuws over De Lamp van het metaalhalogenide het Verouderen Test  0

 

Van het metaalhalogenide & Xenon van de de Testkamer van de Booglampverwering Testmethode
Lichtbron: de lamp van het metaalhalogenide
Spectrale waaier: zichtbaar + dichtbij infrarode band (300nm~3000nm)
Gemeenschappelijke normen: Iec60068-2-5: 2010

 

Typische beproevingsomstandigheden

Irradiance
1.400-1200w/m2 @300-3000nm (de lamp van het Metaalhalogenide)
2.100-1200w/m2 @ 290nm-800nm (Xenonbooglamp)

 

Temperatuurwaaier
-40℃~100℃±2℃

 

Vochtigheidswaaier
50%~98% relatieve vochtigheid