Hoe te om Constant Temperature en Vochtigheid het Testen voor Milieubetrouwbaarheids Testende Punten te doen?

November 27, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Constant Temperature en Vochtigheid het Testen voor Milieubetrouwbaarheids Testende Punten te doen?

De constante temperatuur en vochtigheidstest is een milieubetrouwbaarheidstest voor producten. Dat moet het temperatuur en vochtigheidsmilieu van het productopslag en werk simuleren, en controle of het effect van het product na een periode in dit milieu binnen een aanvaardbare waaier is. De constante temperatuur en de vochtigheid zijn vochtigheid over het algemeen op hoge temperatuur en hoge.

 

De opslag en de werkomgeving van het product hebben wat temperatuur en vochtigheid, en sommige milieu's hebben vrij op hoge temperatuur en vochtigheid. Als het product aan zulk een milieu op hoge temperatuur en vochtigheids lange tijd wordt blootgesteld, zullen zijn prestaties en leven worden beïnvloed. Daarom moet het product bij constante temperatuur en vochtigheid worden getest om de prestaties van het product te begrijpen. Als het niet aan de vereisten voldoet, moet het product dienovereenkomstig worden verbeterd.

 

De constante temperatuur en vochtigheidstest moet een temperatuur en vochtigheidskabinet met het verwarmen, het koelen, en bevochtigingsfuncties gebruiken. Vóór de test, de controle of de relevante functies en de prestaties van het product normaal zijn en beelden nemen, dan zet de plaats het product in het temperatuur en vochtigheidskabinet, het apparaat en de reeks aan de temperatuur en de Temperatuur van het vochtigheidskabinet, vochtigheid en testduur. Bijvoorbeeld, 70°C, 95%-vochtigheid, test 168 uren.

                        laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Constant Temperature en Vochtigheid het Testen voor Milieubetrouwbaarheids Testende Punten te doen?  0

Na het plaatsen, laat de temperatuur en vochtigheidsdoos werken en het testbegin. Na het bereiken van de vastgestelde eindtijd, neem het product en de controle opnieuw of er om het even welke veranderingen in de relevante functies en de prestaties van het product van vóór de test zijn, om te bepalen of het product aan de testvereisten voldoet.

 

De constante temperatuur en vochtigheidstest heeft geen vaste normen voor de specifieke testtemperatuur, de vochtigheid en de testduur. De cliënt moet de beproevingsomstandigheden volgens zijn eigen situatie of klantenvereisten bevestigen.

 

Wanneer het bepalen van de beproevingsomstandigheden, verwijs naar het daadwerkelijke opslagmilieu, vervoersmilieu en gebruiksmilieu van het product. De gebruikelijke temperatuur is 40-80°C, is de vochtigheid 65%-95%, en de duur strekt zich van tien uren uit aan honderden uren. Er is geen vast criterium voor het constante temperatuur en vochtigheids testen, en de cliënt moet het volgens zijn eigen situatie of klantenvereisten bevestigen. Over het algemeen, is het voor de graad waaraan de verschijning, de functie, en de prestaties van het product na de test worden beïnvloed.