Geotechnische Vezel of de Milieuprestatietest van Geomembrane

November 11, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Geotechnische Vezel of de Milieuprestatietest van Geomembrane

Geotextile (geotechnische vezel of geomembrane), verwijst naar een gerold materiaal voor burgerlijke bouwkunde die van het synthetische vezel weven of niet-geweven processen zoals het cementeren en heet dringend naaldponsen wordt gemaakt.

 

Eigenschappen
De belangrijkste grondstoffen van synthetische vezels zijn etc. polypropyleen, polyester, polyamide. Geotextiles zijn geclassificeerd in het type van waterfiltratie, ondoordringbaar type en het type van hittebehoud volgens hun gebruik.

1. Water-filtrerende geotextile staat water toe om over te gaan door, maar verhindert grond met fijne korrels met water worden verloren. Het kan als blinde drainagesloot in plaats van pijpleidingen worden gebruikt; als filtreringslaag in wegen om modder zich om te keren te verhinderen; als kussen op een zwakke stichting om de stabiliteit van de stichting te verbeteren; of om twee gronddeeltjes verschillende grootte zo te isoleren, zodat te mengen niet zich.
2. De oppervlakte van geotextile is met een laag bedekt met een ondoordringbare deklaag om een waterdicht type te worden, dat als anti-lekkagebestrating voor kanalen en als vochtbestendige laag in de stichting van een huis kan worden gebruikt.
3. Thermische isolatiegeotextiles worden gebruikt als isolatiebarrières voor stichtingen op koude gebieden.


wegens verschillend gebruik, is de sterkte van geotextiles ook verschillend. Gewoonlijk zijn zijn treksterkte, scheursterkte, ponsensterkte en uiteindelijke verlenging vrij groot; de corrosieweerstand en de microbiële erosieweerstand van begraven in de grond zijn ook goed.

 

De vereisten van de prestatiesindex

De belangrijkste prestatie-indicators van geotextile producten zijn:
(1) productvorm: materieel productiemethode, breedte, diameter en gewicht van elk broodje, enz.
(2) fysische eigenschappen: omvat eenheidsgebied, massa, hoofdzakelijk gelijkwaardige poriegrootte, uniformiteit, enz.
(3) mechanische eigenschappen: omvat hoofdzakelijk treksterkte, verlenging bij tearing, scheursterkte, penetratiesterkte, uitbarstingssterkte, kruipen, en wrijvingcoëfficiënt met rots en grond, enz.
(4) hydraulische eigenschappen: verticale en horizontale waterdoordringbaarheid;
(5) duurzaamheid en anti-veroudert capaciteit.

 

Wij verstrekken milieutestkamers voor het testen van geotextiles, verouderend de reeks van de testkamer, de zoute reeksen van de nevelcorrosie, temperatuur en vochtigheidstestkamers, ozon het verouderen testkamers, enz.

                       laatste bedrijfsnieuws over Geotechnische Vezel of de Milieuprestatietest van Geomembrane  0